Office 365 van GoDaddy Help

Outlook 2007 en 2010: Update met correctie

Je kunt je Office 365-e-mailadres instellen in Outlook 2007 en Outlook 2010. Voordat je dit doet, moet de client echter worden bijgewerkt met een correctie zodat deze Office 365 ondersteunt.

1. Meld je aan bij je e-mailadres door naar http://email.[je domeinnaam]/ te gaan.
  2. Klik op het tandwielpictogram rechtsboven en klik dan op de instellingen van Office 365.
  3. Selecteer Software.
  4. Klik links op Desktop installeren.
  5. Klik op de knop Installeren en op het .exe-bestand dat wordt gedownload.
  6. Meld je aan met je Office 365-adres in het venster dat wordt weergegeven.
  7. Klik op Doorgaan en dan op Ik accepteer.
  8. Zodra de updates zijn voltooid, klik je op Voltooien.

Als het volgende foutbericht wordt weergegeven: Deze computer voldoet niet aan de minimale systeemvereisten, moet je Outlook instellen met POP of IMAP, in plaats van met Exchange.

Volgende stap

• Nadat de update is voltooid, moet je Outlook 2007 of 2010 zonder problemen kunnen instellen.

Meer informatie

• Probeer het volgende als je nog steeds problemen ondervindt: