Uitgebreide ondersteuning voor PHP -versie 7.4 en 8.0 met ZendPHP

WordPress heeft een bloeiende gemeenschap van plug -ins en thema -ontwikkelaars die al heel lang bijdragen aan het WordPress -ecosysteem. Gedurende deze tijd heeft PHP zijn eigen ontwikkelingscyclus doorlopen om bedreigingen te overwinnen en de kwaliteit van de functionaliteit te verbeteren. Momenteel ondersteunen WordPress -vereisten PHP -versie 7.4 of hoger.

PHP 7.4 is aan het einde van 2022 door PHP.net in de end-of-life (EOL) -status gebracht. Deze EOL -wijziging legt veel druk op WordPress -ontwikkelaars om hun code bij te werken om de nieuwste versies van PHP te ondersteunen.

We begrijpen dat het lastig kan zijn om op de hoogte te blijven van PHP -standaarden. Met dat in gedachten, werken we samen met Zend om uitgebreide langetermijnondersteuning (LTS) te bieden voor PHP-versies 7.4 en 8.0! PHP 7.4 is al beschikbaar en 8.0 zal beschikbaar zijn tegen de tijd dat PHP.net het in november 2023 naar het einde van de levensduur (EOL) verplaatst.

Deze LTS van Zend biedt onze klanten die PHP 7.4 en 8.0 gebruiken een veilige ervaring op onze WordPress -hostingplatforms tot november 2026 voor PHP 7.4 en december 2025 voor PHP 8.0.

Hoe kom ik erachter welke PHP -versie mijn site gebruikt?

Je kunt je PHP -versie op verschillende locaties vinden:

• Managed WordPress hostingdashboard: Selecteer onder Instellingen Productiesite en PHP -versie . Je kunt hier ook je PHP -versie bijwerken.
  • WordPress -dashboard: Op de startpagina wordt in een beheerdersbericht PHP -update vereist weergegeven. Volg de link om je PHP -versie bij te werken.
  • PHP -infoscript: Je kunt een PHP -infobestand maken en dit met een FTP -app of Bestandsbeheer in de hoofdmap van je WordPress -site plaatsen. Als je dit bestand in je browser laadt, wordt je PHP -versiegegevens weergegeven.