Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Oude PHP -versies buiten gebruik stellen

Waarschuwing: In de loop van juli 2022 zullen we alle end-of-life-versies (EOL) van PHP op ons Managed WordPress-hostingplatform buiten gebruik stellen.

PHP is de programmeertaal waarop WordPress -code is gebaseerd. Deze taal wordt op de server uitgevoerd en het up -to -date houden van deze taal is belangrijk voor de beveiliging en functionaliteit van je WordPress -site.

Selecteer een vraag om het antwoord te zien:

Waarom gebeurt dit?

End of Life (EOL) -versies worden niet langer ondersteund voor beveiligingsupdates, waardoor je WordPress -site mogelijk kwetsbaar wordt. Bijwerken naar de huidige PHP -versie kan ook de prestaties en stabiliteit van de meeste sites verbeteren.

Om ons hierop voor te bereiden, maken we ons klaar om de volgende PHP -versies buiten gebruik te stellen:

• 5.6
  • 7.0, 7.1, 7.2, 7.3

Hoe weet ik welke PHP -versie ik gebruik?

Je PHP -versie is op verschillende locaties te zien:

• Managed WordPress hosting -dashboard: Selecteer onder Instellingen de optie Productiesite en vervolgens PHP -versie . Je kunt hier ook je PHP -versie bijwerken.
  • WordPress -dashboard: Op de startpagina wordt in een beheerdersbericht PHP -update vereist weergegeven. Volg de link om je PHP -versie bij te werken.
  • PHP -infoscript: Je kunt een PHP -infobestand maken en dit in je public_html -map plaatsen. Hierdoor wordt je PHP -versiegegevens weergegeven wanneer het bestand in je browser wordt geladen.

Wat raad ik aan dat ik doe?

Als je site op een EOL -versie van PHP draait, raden we aan proactief te zijn en je site bij te werken.

Eerst moet je je plug -ins en je actieve thema bijwerken. Dit is de meest waarschijnlijke oorzaak van problemen bij het bijwerken van de PHP -versie voor je WordPress -site. Je moet ook van deze gelegenheid gebruikmaken om de documentatie van de ontwikkelaar voor je plug -ins en thema door te nemen om te zien of er problemen zijn waar je op moet letten bij het bijwerken van de PHP -versie.

Onze Deluxe-, Ultimate- en Ecommerce Managed WordPress -pakketten bevatten een testsite met één klik waar je je site kunt testen op de nieuwste versie van PHP. Dit is een geweldige plek om problemen op te lossen en op te lossen die je kunt tegenkomen zonder dat dit invloed heeft op je live site. Zodra je de update hebt voltooid en de problemen in je testomgeving hebt opgelost, kun je de wijzigingen doorvoeren naar je live site.

Opmerking: als je site een Basic Managed WordPress -abonnement heeft, moet je upgraden naar een Deluxe-, Ultimate- of Ecommerce -abonnement om toegang te krijgen tot de testomgeving. ( Zo kun je upgraden )

Afhankelijk van de EOL PHP -versie waarop je site draait, hoef je niet veel te veranderen om je site goed te laten werken. Hoe ouder de versie, hoe meer werk er nodig is om je site voor te bereiden op de wijziging.

Als je site op PHP -versie 5.6 draait, moet je de functies bekijken die zijn verouderd in PHP 7.0.x op PHP.net. Mogelijk moet je je WordPress -ontwikkelaar of -beheerder erbij betrekken om ervoor te zorgen dat je site goed werkt nadat de PHP -versie is gewijzigd.

Als je site PHP 7.0 - 7.3 draait, kun je informatie over het migreren naar een nieuwere versie vinden in de bijlagen op PHP.net.

Als je geen WordPress-ontwikkelaar of -beheerder hebt om te helpen met je site, kan onze betaalde service WordPress Premium Support je helpen.

Hoe wijzig ik de PHP -versie?

In het gedeelte Instellingen van je Managed WordPress -hostingdashboard kun je de PHP -versie wijzigen .

Wat gebeurt er als ik niets doe?

Als je website momenteel een EOL PHP -versie gebruikt en je doet niets, dan kan het zijn dat sommige aspecten van je website niet werken als ze afhankelijk zijn van verouderde code in deze oudere versies. Raadpleeg bij twijfel je webontwikkelaar of WordPress -beheerder.

Aangezien EOL PHP -versies buiten gebruik worden gesteld, zal iedereen die nog steeds een EOL -versie gebruikt, merken dat hun site is gewijzigd in een recentere, stabiele versie van PHP.