Basis- en Pro-reseller Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Opties voor klantenondersteuning bijwerken voor mijn reseller -webwinkel

Werk in het Reseller Control Center de supportopties voor je account bij om te bepalen hoe je klanten communicatie en support ontvangen voor eventuele problemen.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Klik op Instellingen en selecteer Ondersteuningsopties .
    Selecteer Ondersteuningsopties
  3. Bewerk de volgende opties:
    • Standaardmarkt - selecteer het land en de taal van je voorkeur.
    • Klantondersteuning - kies of je wilt dat GoDaddy klantenondersteuning biedt of dat je zelf ondersteuningsproblemen oplost.
    • Contactvoorkeuren - voer je e -mailadres voor contact in voor communicatie met resellers en klanten. Vink het vakje aan om op de hoogte te blijven van evenementmeldingen en updates.
    • Over je bedrijf - leg in 300 tekens of minder uit wat je bedrijf zo geweldig maakt, zodat we je klanten het beste kunnen helpen.
    • Klantenservice - Vink het vakje aan om GoDaddy toe te staan klanten namens jou te bellen.
  4. Klik op Opslaan om je wijzigingen toe te passen.