Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Opnieuw beginnen met mijn Gen 4 -server (opnieuw opbouwen)

Als je wilt terugkeren naar een schone configuratie op je Generation 4 VPS of Dedicated Server, kun je deze opnieuw opbouwen (ook wel reprovisioning genoemd), waardoor deze wordt teruggezet naar de staat van een nieuw aangeschafte server.

Waarschuwing: bij het opnieuw opbouwen wordt alle inhoud op de harde schijf van uw server gewist, inclusief alle back -ups, en dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers.
  3. Klik naast de Generation 4 -server die je opnieuw wilt opbouwen op Beheren .
  4. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op Serveracties en selecteer vervolgens Server opnieuw opbouwen .
  5. Volg de aanwijzingen op de pagina Je server opnieuw opbouwen en ga verder metMijn Gen 4 -server instellen .