VPS en dedicated servers (mijn servers) Help

Opnieuw beginnen met je server (opnieuw inrichten)

Als je terug wilt naar een schone installatie van je server, kun je deze opnieuw inrichten. Hierdoor wordt deze ingesteld op een zelfde toestand als een nieuw aangeschafte server.

Opnieuw inrichten verwijdert alle inhoud van de vaste schijf van je server en kan niet ongedaan worden gemaakt.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Servers.
  3. Klik naast de server die je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik naast OS op Verwijderen en opnieuw opbouwen.
  6. Vul de volgende velden in en klik op Verwijderen en opnieuw opbouwen:
    Veld Wat te doen...
    Servernaam Voer een naam in die je wilt gebruiken om naar je server te verwijzen.
    Gebruikersnaam Voer een gebruikersnaam in voor het aanmelden bij je server.
    Wachtwoord en
    Wachtwoord bevestigen
    Voer een wachtwoord in voor het aanmelden bij je server.
    Gegevenscentrumregio [Binnenkort] Selecteer de locatie waar je je server wilt maken.
    Installatiekopie Selecteer het besturingssysteem dat je wilt gebruiken.
    Configuratiescherm Selecteer het configuratiescherm dat je wilt gebruiken.1
    Je sites importeren Selecteer gedeelde cPanel-hostingaccounts die je wilt importeren (meer informatie).

1 Niet alle configuratiesystemen zijn beschikbaar voor alle installatiekopieën/besturingssystemen. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om cPanel te selecteren als je Fedora wilt gebruiken op je VPS. Als je het configuratiescherm wilt gebruiken, moet je een compatibele installatiekopie of een compatibel besturingssysteem selecteren