Opnieuw beginnen (alle inhoud wissen)

Met onze gedeelde hostingaccounts met cPanel en Plesk (meer informatie) kun je eenvoudig opnieuw beginnen met je hosting account. Hierbij wordt alle inhoud van je account definitief verwijderd en wordt het account ingesteld als een nieuwe account dat nog moet worden geconfigureerd.

  1. Klik bij Gateway in de tegel voor het account dat je wilt gebruiken op Instellingen.
  2. Ga naar het tabblad Account opnieuw instellen.

    Deze functies is alleen beschikbaar voor gedeelde hostingaccounts met cPanel en Plesk (meer informatie).

  3. Klik twee keer op Account opnieuw instellen.

Volgende stap

  • Nu moet je je hostingaccount opnieuw instellen (cPanel / Plesk)

Klanten met SSL-certificaten

Als er een SSL-certificaat was ingesteld voor je account, moet je dit overdragen naar je hostingaccount nadat je het account opnieuw hebt ingesteld.

  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op SSL-certificaten.
  3. Klik naast de domeinnaam die je in eerste instantie gebruikte op Beheren.
  4. Klik op Overdragen.
  5. Klik op Overdragen en klik vervolgens opnieuw op Overdragen.

Was dit artikel nuttig?
Bedankt voor je feedback
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Hoe kunnen we je beter helpen?