Beheerde WordPress Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Open WordPress

Je hebt toegang tot het WordPress -dashboard voor alle sites in je beheerde WordPress -accounts. Vanaf het Dashboard kun je de site op elk moment bewerken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je pagina Mijn producten, naast Beheerde WordPress, op Alles beheren.
  3. Klik voor de website die je wilt bewerken op het pictogram met drie stippen in de rechterhoek en selecteer vervolgens WP Admin .
    Selecteer WP admin
  4. Hiermee start je het WordPress -dashboard, waar je de website bouwt en bewerkt.

Gateway

1. Klik op Beheren .
    Klik op Beheren

Hiermee start je het WordPress -dashboard, waar je je website bouwt en bewerkt.

Mijn hosting

1. Klik op WP Admin .
    Klik op WP Admin.

Hiermee start je je WordPress -dashboard, waar je je website bouwt en bewerkt.