Open WebHost Manager (WHM) rechtstreeks

Je kunt WebHost Manager rechtstreeks vanuit een webbrowser openen.

1. Voer een van de volgende URL's in de browser van je keuze in:

URLBeschrijving
    https://[serverIP -adres]: 2087Gebruik het IP -adres van je server voor toegang tot WHM via een versleutelde verbinding (bijvoorbeeldhttps://999.999.999.999:2087 ).
    https://[domainnaam]: 2087Gebruik je domeinnaam om toegang te krijgen tot WHM via een versleutelde verbinding (bijvoorbeeldhttps://coolexample.com:2087 ).
    http://[serverIP -adres]: 2086Gebruik het IP -adres van je server voor toegang tot WHM via een niet -versleutelde verbinding (bijvoorbeeldhttp://999.999.999.999:2086 )
    http://[domainnaam]: 2086Gebruik je domeinnaam voor toegang tot WHM via een niet -versleutelde verbinding (bijvoorbeeldhttp://coolexample.com:2086 ).
  2. Laat de gebruikersnaam op "root" staan, voer je wachtwoord in en selecteer Aanmelden .