Open WebHost Manager (WHM)

Je kunt WebHost Manager openen in je webbrowser.

  1. Open een webbrowser en ga naar https://jouwserverip:2087, waarbij jouwserverip het IP-adres is van je server.
  2. Laat de Gebruikersnaam op 'root' staan, voer je wachtwoord in en klik vervolgens op Inloggen.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.