Beheerde WordPress Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Open phpMyAdmin

U kunt phpMyAdmin openen om de database voor elke beheerde WordPress-site rechtstreeks te bewerken. Dit is handig als u een handmatige import / export van een database wilt doen of individuele databasewaarden wilt wijzigen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op je Mijn producten pagina, naast Beheerde WordPress , Klik Alles beheren .
  3. Voor de website waarvan u de database wilt bekijken, klikt u op het pictogram met drie stippen aan de rechterkant en selecteert u Instellingen .
    Selecteer instellingen
  4. Onder Productielocatie , selecteer Laat meer zien om de instellingen uit te breiden.
  5. Zoek het Database details en selecteer Visie .
    afbeelding van databasegegevens bekijken link

Notitie: Voor Pro Managed WordPress-accounts (alleen beschikbaar in de VS en Canada) hebben we je al aangemeld en ga je rechtstreeks naar de database. Ga voor Basic-, Deluxe-, Ultimate- en Developer-accounts verder met de volgende stap.

6. Kopieer het Gebruikersnaam en Wachtwoord naar een tekstbestand.
    Database-venster
  7. Selecteer de URL onder phpMyAdmin-URL om naar het inlogscherm van de database te gaan.
  8. Plak het Gebruikersnaam en Wachtwoord in het inlogscherm om toegang te krijgen tot de database.