Beheerde WordPress Help

Open phpMyAdmin

Je kunt phpMyAdmin rechtstreeks openen om de database te bewerken voor een Beheerde WordPress-site. Dit is nuttig als je een database handmatig wilt importeren/exporteren of als je afzonderlijke databasewaarden wilt wijzigen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Klik op de pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress op Alles beheren.
  3. Klik voor de website waarvan je de database wilt weergeven op het pictogram met de drie punten en selecteer Instellingen.
    Selecteer Instellingen
  4. Selecteer onder Productiesite de optie Meer weergeven om de instellingen uit te vouwen.
  5. Zoek de databasegegevens en selecteer Weergeven.
    afbeelding of link voor weergave van databasegegevens

Opmerking: Voor Pro Beheerde WordPress-accounts (alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada): we hebben je al aangemeld, zodat je rechtstreeks naar de juiste database kunt gaan. Voor Basis-, Deluxe-, Ultiem- en Developer-accounts: ga verder met de volgende stap.

6. Kopieer de gebruikersnaam en het wachtwoord naar een tekstbestand.
    Databasevenster
  7. Selecteer de URL onder phpMyAdmin URL om naar het aanmeldingsscherm voor de database te gaan.
  8. Plak de gebruikersnaam en het wachtwoord in het aanmeldingsscherm voor toegang tot de database.