Open mijn product

Voordat je je GoDaddy-domein of -programma kunt gebruiken, moet je jezelf aanmelden en het domein of programma openen.

1. Log in bij je GoDaddy-account door te klikken op het menu pictogram persoon in de rechterbovenhoek en Aanmelden te selecteren.
  2. Voer je gebruikersnaam of klantnummeren je wachtwoord in, en klik op Aanmelden.
  3. Zoek of open de sectie die je nodig hebt op het tabblad Mijn producten en zoek vervolgens het item dat je wilt gebruiken.

Opmerking: ben je in het bezit van GoCentral? Gebruik dan het tabblad Start om een van je websites uit te kiezen en klik op Site bewerken. Om een ander item te openen, klik je op Mijn producten en lees je Stap 3.

4. Klik naast het item dat je wilt openen op Beheren.

Opmerking: om wijzigingen toe te passen op elk item in een sectie, klik je bovenaan de secties waar het verschijnt op Alles beheren.