Open mijn e -mail via een aangepaste URL door de CNAME te wijzigen

Als je e -mailaccount en je domeinnaam in verschillende accounts staan, moet je deze handmatig configureren zodat je toegang hebt tot je e -mail. E -mail configureren . [je domeinnaam] , je moet de DNS -instellingen van je domeinnaam aanpassen, namelijk de CNAME's.

Als je domeinnaam is ...

• Bij ons geregistreerd en onze naamservers gebruiken: Je kunt je CNAME bewerken (Een CNAME-record wijzigen).
  • Elders geregistreerd maar met DNS-hosting en onze naamservers: dat kan Toegang tot DNS-hostingen bewerk het.
  • Overal geregistreerd maar zonder onze naamservers: Neem contact op met je provider die je zonebestand beheert om je CNAME te bewerken.

Je CNAME -records verschillen op basis van de locatie van je e -mailserver ( meer informatie ).

Regio CNAME (Alias/Host) Verwijst naar
VS. e -mail email.secureserver.net
EU e -mail email.europe.secureserver.net
AP e -mail email.asia.secureserver.net

Aanvullende CNAME's

We bieden ook aanvullende, optionele CNAME -recordconfiguraties voor e -mailclients van derden of alternatieve URL's voor toegang tot je Workspace Webmail. Deze CNAME's hebben geen invloed op je mogelijkheid om e -mail te verzenden of te ontvangen.

Nogmaals, welke je gebruikt, is gebaseerd op de regio van je e -mailabonnement.

Amerikaanse regio

CNAME (Alias/Host) Verwijst naar
mobilemail mobilemail-v01.prod.mesa1.secureserver.net
pda mobilemail-v01.prod.mesa1.secureserver.net
mail pop.secureserver.net
pop pop.secureserver.net
imap imap.secureserver.net
smtp smtpout.secureserver.net
webmail webmail.secureserver.net
e email.secureserver.net

EU -regio

CNAME (Alias/Host) Verwijst naar
mobilemail mobilemail.europe.secureserver.net
pda mobilemail.europe.secureserver.net
mail pop.europe.secureserver.net
pop pop.europe.secureserver.net
imap imap.europe.secureserver.net
smtp smtpout.europe.secureserver.net
webmail webmail.europe.secureserver.net
e email.europe.secureserver.net

AP -regio

CNAME (Alias/Host) Verwijst naar
mobilemail mobilemail.asia.secureserver.net
pda mobilemail.asia.secureserver.net
mail pop.asia.secureserver.net
pop pop.asia.secureserver.net
imap imap.asia.secureserver.net
smtp smtpout.asia.secureserver.net
webmail webmail.asia.secureserver.net
e email.asia.secureserver.net