Open en geef in quarantaine geplaatste e -mails vrij met geavanceerde e -mailbeveiliging

Met de add-on Geavanceerde e-mailbeveiliging kunnen eindgebruikers en organisatiebeheerders zoeken naar e-mails die in quarantaine zijn geplaatst in Proofpoint en deze vrijgeven.

1. Inloggen Geavanceerde e-mailbeveiliging .
  2. Selecteer Zoeken in logboeken .
    Zoeken in logboeken onder Tools
  3. Selecteer Specifieke gebruiker en selecteer vervolgens het e -mailadres waarop berichten in quarantaine zijn geplaatst.
    Specifieke gebruiker bovenaan de pagina
  4. Kies het Type en de Datum en selecteer In quarantaine geplaatst voor de Status .
  5. Selecteer Zoeken . Dit retourneert een lijst met in quarantaine geplaatste berichten voor die gebruiker binnen de filters die je hebt opgegeven.
    Zoek onderstaande filteropties
  6. Selecteer het selectievakje links van het bericht dat je uit quarantaine wilt halen.
  7. Kies in Acties hoe je het bericht wilt afhandelen:
    • Vrijgeven uit quarantaine : het bericht vrijgeven.
    • Vrijgeven en goedkeuren : geef het bericht vrij en identificeer de afzender als veilig.
    • Rapporteren als vals -positief : identificeer e -mailactiviteit die niet als spam moet worden gefilterd.
    • Rapporteren als vals negatief : identificeer een bericht als spam dat ten onrechte als een gewone e -mail is gezien.
  8. Selecteer Toepassen.

Het kan tot 24 uur duren voordat een e -mail die uit quarantaine is gehaald, wordt weergegeven in het Postvak IN van de gebruiker.

Opmerking: Als er zich een fout voordoet, wacht dan vijf minuten en probeer het opnieuw.