Help

Windows Hosting (Plesk) Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Opcode Cache van Wincache inschakelen

Wincache is een PHP-extensie die Microsoft® heeft geschreven om de prestaties van PHP-toepassingen op Windows-gebaseerde platforms te verbeteren. Alle Windows-accounts voor webhosting hebben toegang tot de prestatieverhogende kracht van Wincache, maar dit is standaard uitgeschakeld.

Je kunt meer informatie vinden over hoe Wincache werkt door naar PHP.net te gaan .

Om ervoor te zorgen dat je php -scripts in het cachegeheugen kunnen worden opgeslagen (een opcode -cache genaamd), moet je het php5.ini -bestand van je account bewerken om deze instructie op te nemen:
[wincache]
wincache.ocenabled = 1

Opmerking: deze instelling is van invloed op alle PHP -scripts op het hostingaccount. Als je dit inschakelt, kan dit van invloed zijn op andere toepassingen die je hebt geïnstalleerd.

Het kan tot vijf minuten duren voordat deze wijziging actief wordt op je site. Om te zien of het actief is, open je een platte teksteditor en maak je een bestand met de naam phpinfo.php . Voeg de volgende regel in:
< phpinfo();="">

Sla dit bestand op in de hoofdmap van je website en blader vervolgens naar jedomein.com/phpinfo.php .

De parameter wincache.ocenabled wordt weergegeven als Aan voor de lokale waarde.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.