Linux Hosting (cPanel) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Op afstand verbinding maken met een MySQL -database in mijn Linux -hostingaccount

Volg deze stappen om externe toegang tot een database in je Linux -hostingaccount in te schakelen. Je moet het IP -adres weten van waaruit je de database opent. Met externe toegang kun je de database beheren met tools zoals MySQL Query Browser of MySQL Workbench .

1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, op Beheren .
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de startpagina van cPanel in de sectie Databases op Externe MySQL .
  5. Voer onder Toegangshost toevoegen in het veld Host het IP -adres in vanwaar je toegang wilt tot je databases.
  6. Klik op Host toevoegen .

Meer informatie

Toepassingen die extern verbinding maken met databases, gebruiken vergelijkbare instellingen. Je kunt aanvullende gegevens voor je database bekijken in cPanel.

VeldWat in te voeren ...
Hostnaam of serverDe hostnaam van je database
Poort3306
GebruikersnaamDe gebruikersnaam van de databasegebruiker
WachtwoordHet wachtwoord van de databasegebruiker
DatabaseDe naam van de database