Help

Domeinen Help

Ontgrendel mijn domein


We vergrendelen je domeinen om ze veilig te houden. Vergrendelde domeinen kunnen niet worden overgedragen naar een andere registerhouder of een ander account. Wanneer je wijzigingen maakt in de instellingen van een domein, zoals het bijwerken van naamservers of contactgegevens, ontgrendelen en vergrendelen we automatisch weer de domeinnaam. Als je je domeinnaam wilt overdragen, moet je deze echter ontgrendelen.

Opmerking: Als je de onderstaande stappen niet kunt uitvoeren, is het mogelijk dat je account is vergrendeld. Je kunt je domein mogelijk niet ontgrendelen gedurende 60 dagen na de volgende gebeurtenissen:

• •Registreren of overdragen van een domeinnaam
• •Bijwerken van de contactorganisatie van de registrant
• •Bijwerken van de voor- of achternaam van de contactpersoon van een registerhouder en een organisatie wordt niet vermeld

Het lijkt erop dat je niet bent aangemeld. Als je je hierboven aanmeldt (onder Pictogram Tekst), kunnen we je een paar stappen besparen.

  1. Ga naar de pagina Domeininstellingen.
  2. Op de pagina Domeininstellingen onder Aanvullende instellingen klik je naast Domein vergrendelen op de link Bewerken.
  3. Zet de schakelaar op Uit.

Opmerking: Het duurt maximaal 1 uur voordat de wijzigingen zijn voltooid.

Volgende stap


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.