Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Ontdek welke PoP je verzoek heeft gerouteerd

Je kunt zien via welke serverlocatie je aanvraag is gerouteerd door de headers van de site te controleren. Een eenvoudige manier om dit te doen, is door cURL te gebruiken, een opdrachtregeltool waarmee je gegevens kunt verzenden via verschillende protocollen, zoals HTTP, FTP, SMTP en andere. cURL is ingebouwd in de terminal op macOS en is beschikbaar in de huidige versies van Windows 10. Zo kun je de serverlocatie bekijken.

1. Open Terminal op een Mac of Opdrachtprompt of Git op een pc en voer vervolgens de volgende opdracht uit:
    curl -IL http://yourdomain.com/
  2. Er wordt een lijst met kopteksten geretourneerd. De header die nodig is om de PoP -locatie te bepalen isx-sucuri-id:

3. $ curl -ILhttps://sucuri.net/ HTTP/2200-server: nginx datum: di, 21 februari 2023 00:53:52 GMT-inhoudstype: tekst/html; charset = UTF-8 x-sucuri-id: 11016
  4. Het nummer dat uit die header wordt geretourneerd, komt overeen met de firewall -PoP waar je verzoek doorheen is geleid.
    • 11XXX — San Jose, Californië, VS.
    • 12XXX — Dallas, Texas, Verenigde Staten
    • 13XXX — Londen, VK
    • 14XXX — Washington, DC, VS.
    • 15XXX — Frankfurt, Duitsland
    • 16XXX — Tokio, Japan
    • 17XXX — Miami, Florida, Verenigde Staten
    • 18XXX — Singapore
    • 19XXX — Amsterdam, Nederland
    • 20XXX — Chicago, IL, VS.
    • 21XXX — Sofia, Bulgarije
    • 22XXX — Mumbai, India