Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Accepteer online betalingen

Ga online | Maak kennis met Websites + Marketing
Mijn visuele merk instellen | Mijn startpagina personaliseren | Content aanpassen
Word gevonden met SEO | Koppelen aan sociale media | Accepteer online betalingen

Als je een online bedrijf runt, kun je klanten hebben die bijna overal wonen. Maar je hebt ook een manier nodig waarop ze je online kunnen betalen, die veilig is.

Met het Websites + Marketing Premium -pakket kun je betaald worden voor online afspraken, en met het Commerce- en Commerce Plus -pakket kun je betaald worden voor artikelen in je winkel. Je kunt echter nog steeds betaald worden, zelfs als je niet over een van deze abonnementen beschikt. ( Vergelijk pakketten en prijzen .)

Je kunt online betalingen accepteren met GoDaddy Payments (waaronder Apple Pay en Google Pay) of kiezen tussen andere beschikbare betalingsprocessors. GoDaddy Payments-klanten hebben ook de mogelijkheid om POS-apparaten (verkooppunten) te kopen of Tap-to-Pay -betalingen te verwerken met de mobiele app GoDaddy op iPhone of Android, waardoor het een uitstekende optie is voor persoonlijke transacties.

Doelen voor deze sectie:

• Voeg een PayPal -betaalknop toe (alle abonnementen).
  • Voeg een cadeaubonoptie toe (alle abonnementen).
  • Voeg betalingen toe voor online afspraken en evenementen (Premium -pakket).
  • Voeg betalingen toe voor online winkelproducten (Commerce- en Commerce Plus -abonnementen).

Geschatte tijd om te voltooien: 15-20 minuten

Voeg een PayPal -betaalknop toe

Met PayPal -knoppen kun je één product verkopen of klanten in staat stellen te doneren aan een doel dat jij kiest. Je kunt maximaal 15 PayPal -knoppen aan je website toevoegen .

Opmerking: als je nog geen PayPal -account hebt, gebruik dan een apart tabblad of venster om een PayPal -account aan te maken.

De PayPal -knop op je site werkt met een persoonlijke of zakelijke PayPal -rekening. (Als je online afspraken hebt of een webwinkel hebt, heb je een zakelijk PayPal -account nodig.)

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Ga naar de plek waar je de PayPal -knop wilt hebben en voeg een sectie toe .
  5. Zoek naar PayPal -knop .
  6. Selecteer welke lay -out je wilt en selecteer Toevoegen .
  7. Selecteer PayPal -instellingen en typ of plak je PayPal -e -mailadres.
  8. Pas de knoptekst, titel, beschrijving, afbeelding, enz.

Vergeet niet om je site te publiceren zodat iedereen je wijzigingen kan zien.

Voeg een cadeaukaart toe

Een andere manier om online betaald te worden, is door mensen een cadeaubon van je te laten kopen met Square.

Opmerking: je hebt een Square -account nodig. Maak of open je Square -account in een apart tabblad of venster en zoek en kopieer de URL van je cadeaubon.
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Voeg een sectie toe .
  5. Zoek naar Cadeaukaart en selecteer Toevoegen .
  6. Selecteer Instellingen cadeaukaart en plak de URL van de Square cadeaubon.
  7. Pas de knoptekst, titel, beschrijving enz. Aan en kies zelfs of je gekoppelde sociale media -accounts wilt weergeven.

Vergeet niet om je site te publiceren, zodat iedereen je wijzigingen kan zien.

Voeg betalingen toe voor online afspraken en evenementen

Als je een online evenement hebt, of als je een telefonisch of videogesprek hebt, is het belangrijk om online betalingen te ontvangen.

Opmerking: je hebt minimaal het Premium -abonnement nodig om online afspraakbetalingen in te stellen .
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Ga vanuit je Dashboard naar Instellingen
    • Als je je al in je Webbouwer bevindt, gebruik je de vervolgkeuzelijst in de linkerbovenhoek en selecteer je Dashboard .
  4. Selecteer Afspraken en vervolgens Betalingen .
    • Als je de optie Betalingen niet ziet, selecteer je Overzicht .
    • Zodra je het overzicht van je webwinkel opent, is de koppeling Betalingen beschikbaar in het vervolgkeuzemenu Afspraken .
  5. Volg de instructies om verbinding te maken BETALINGEN , PayPal of Square.

Nu hoef je alleen nog maar enkele services (afspraken of evenementen) en een online afsprakensectie toe te voegen.

We hebben ook tips voor het maken van online afspraken , en je kunt videoconferenties gebruiken in plaats van persoonlijke afspraken.

Voeg betalingen toe voor online winkelproducten

Als je een online winkel hebt, heb je het Commerce- of Commerce Plus -abonnement nodig om online winkelbetalingen te accepteren.

Bekijk hoe Emily en Darlene de stappen in deze video hieronder doorlopen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
    • Als je je in je Websitebouwer bevindt, gebruik je de vervolgkeuzelijst in de linkerbovenhoek en selecteer je Dashboard .
  3. Selecteer op je Dashboard Winkel en selecteer vervolgens Betalingsmethoden .
  4. Volg de instructies om verbinding te maken met BETALINGEN , PayPal, Square of Stripe.

Wat is de volgende stap?

En daar is het. Je zaadje van een website is nu ontkiemd!

Je hebt een lange weg afgelegd. Je hebt je visuele merkidentiteit ingesteld en je startpagina (en de rest van je pagina's) aangepast met tekst, afbeeldingen en video. Je SEO is zo ingesteld dat je online gevonden kunt worden en je hebt verbinding gemaakt met sociale media en online manieren om betaald te worden.

Ga vanaf hier door met het aanpassen van je inhoud. Deel wat je doet op sociale media en je blog. Kies een postritme (eens per maand, eens per week) en wees consistent. Misschien zelfs een e -maillijst maken.

Je kunt dit doen! Als je een helpende hand nodig hebt, staan we voor je klaar.

Heb vooral vertrouwen in jezelf. We hebben vertrouwen in je.

Ga online | Maak kennis met Websites + Marketing
Mijn visuele merk instellen | Mijn startpagina personaliseren | Content aanpassen
Word gevonden met SEO | Koppelen aan sociale media | Accepteer online betalingen