SSL-certificaten Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Ondersteunt GoDaddy SSL's van derden op zijn producten?

Onze externe SSL-ondersteuning varieert afhankelijk van het product. Houd er rekening mee dat we met "support" alleen bedoelen dat klanten het SSL -certificaat zelf kunnen installeren - GoDaddy helpt niet bij de installatie zelf.

Zie als je hulp nodig hebt bij het bepalen van welk type gedeeld hostingaccount je hebtWelk type hostingaccount heb ik?

Product SSL-ondersteuning van derden
Website Builder Niet ondersteund
Quick Shopping Cart Niet ondersteund
Webwinkel Niet ondersteund
Andere GoDaddy -websitetoepassingen Niet ondersteund
Webhosting en klassieke hosting (Hosting Control Panel) Niet ondersteund
Gedeelde hosting met cPanel Ondersteund ( meer info )
Gedeelde Plesk -hosting Ondersteund ( meer info )
Beheerde WordPress Niet ondersteund
VPS Ondersteund ( doe -het -zelf / expertservices )
Dedicated servers Ondersteund ( doe -het -zelf / expertservices )
Beheerde hosting Ondersteund
Assisted Service Plan Ondersteund
Zelfbeheerde servers Ondersteund ( doe -het -zelf / expertservices )
Beheerde servers Ondersteund ( doe -het -zelf / expertservices )
Volledig beheerde servers Ondersteund