Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Omgekeerde DNS instellen voor mijn Gen 4 Dedicated Server

Je kunt reverse DNS (rDNS) -zoekopdrachten instellen voor je Generation 4 Dedicated Server. Meestal 'zoekt' DNS naar je website door eerst de domeinnaam te vinden en vervolgens het bijbehorende IP -adres te lokaliseren. Bij omgekeerde DNS -lookup zoekt DNS eerst naar een IP -adres en vervolgens lokaliseert het de bijbehorende domeinnaam.

Als je je eigen e -mailserver beheert, stel je rDNS zo in dat deze naar je primaire domeinnaam verwijst - sommige servers weigeren e -mails van elk IP -adres zonder rDNS.

Omgekeerde DNS helpt ook als je problemen met je netwerk moet oplossen (zoals het uitvoeren van een traceroute).

1. Meld je aan bij je account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op de pagina Mijn producten op Servers en klik naast de Generation 4 Dedicated Server die je wilt gebruiken op Beheren .
  3. Klik in het gedeelte Instellingen naast IP -adres op Beheren .
  4. Voer in het veld DNS-record de volledig gekwalificeerde domeinnaam in die u aan het IP-adres van de server wilt koppelen (bijvoorbeeld mail.coolexample.com ).
  5. Klik op Bijwerken . We voltooien de omgekeerde DNS -configuratie. Het kan tot 48 uur duren voordat de wijzigingen zijn doorgevoerd naar onze servers.