Office-apps voor iPhone of iPad installeren en instellen

Als je een Online Essentieel-, Zakelijk-, of Business Premium-pakket hebt, kun je de mobiele apps op je iPhone of iPad gebruiken. Je moet elke Office-app apart downloaden vanuit de App Store.

1. Installeer de app en open deze.
  2. Tik op Aanmelden.
  3. Voer je e-mailadres voor Microsoft 365 in.
  4. Tik op Volgende.
  5. Je wordt omgeleid naar een andere aanmeldingspagina voor het invoeren van je wachtwoord.
  6. Tik op Aanmelden.

Herhaal deze stappen voor elke Office-app die je wilt gebruiken.

Afhankelijk van hoeveel bestanden en mappen je hebt, kan het enkele minuten duren voordat alles is gesynchroniseerd. Nadat het synchroniseren is voltooid, kun je al je documenten openen en delen en documenten maken.