Office-apps voor Android installeren en instellen

Blijf productief waar je ook bent met Office-apps op je Android-apparaat. Als je beschikt over een Online Essentieel-, Zakelijk-, of Business Premium-pakket, moet je elke Office-app apart downloaden via de Google Play Store.

1. Installeer de app en open deze.
  2. Tik op Aanmelden.
  3. Voer je e-mailadres voor Office 365 in.
  4. Tik op Volgende.
  5. Je wordt omgeleid naar een andere aanmeldingspagina voor het invoeren van je wachtwoord.
  6. Tik op Aanmelden.

Afhankelijk van hoeveel bestanden en mappen je hebt, kan het enkele minuten duren voordat alles is gesynchroniseerd. Nadat het synchroniseren is voltooid, kun je al je documenten openen en delen en documenten maken.