Office 365 van GoDaddy Help

Ontdek GoDaddy Office 365Lees meer over Office 365, opties en verschillen bij abonnementen en e-mailaccounts.
Je Office 365-e-mailadres instellenNu is het tijd om alles in te stellen, zodat je klaar bent om e-mail te verzenden en ontvangen.
Office 365 optimaal benuttenStuur al mijn e-mails naar mijn nieuwe e-mailadres, maak e-mailaliassen en importeer je contactpersonen, agenda‘s en verschillende e-mailadressen.
Mijn wachtwoorden wijzigen en account bijwerkenHierna is beschreven hoe je een wachtwoord opnieuw instelt of je weergavenaam wijzigt.
Aanmeldingspagina‘s voor Office 365 en het E-mail & Office-dashboardSupport:Product:NavText:loginpagesoffice365
E-mailopties voor desktops en mobiele apps Controleer aan welke e-mail-apps je je e-mailadres kunt toevoegen in iOS, Android, Mac en Windows.
Business Premium en Premium Security Office-apps downloaden Als je een Business Premium- of Premium Security-abonnement hebt, omvat je abonnement Office-apps voor je computer en telefoon.
Mijn e-mailaccount werkt niet (problemen oplossen)Spoor de fouten op waarop je stuit of los deze op.