Office 365 van GoDaddy Help

Office 365: TXT-records maken als een domeinnaam is ondergebracht in een ander GoDaddy-account

Gefeliciteerd met je recente aankoop van de beste hulpmiddelen voor productiviteit, Microsoft® Office 365 van GoDaddy. Aangezien je je domeinnaam bij een andere account van GoDaddy hebt ondergebracht, hebben we een eenvoudig stapsgewijs proces voor je gemaakt zodat je je e-mail kunt instellen.

Maar ga eerst naar de DNS-instellingen van je domein zodat je de instellingen voor je TXT-records kunt bijwerken.

Als je je DNS beheert bij een andere provider, moet je je updates daar beheren. Het kan in eerste instantie 24-36 uur duren voor je DNS is bijgewerkt.

Een TXT-record opgeven

1. Meld je aan bij Accountbeheer voor je domein.
  2. Klik op Domeinen.
  3. Klik naast de account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Selecteer het tabblad DNS Zone File (DNS-zonebestand) en klik op Add Record (Record toevoegen).
  5. Ga naar de lijst met recordtypen en selecteer TXT (Text) (TXT (Tekst)). Geef de volgende instellingen op:
    • Host@
    • TXT-waarde Geef de TXT-waarde op die we je per e-mail hebben gestuurd.
    • TTL1 uur
  6. Klik op Save (Opslaan) en klik op Save Changes (Wijzigingen opslaan).

Je TXT-records laten controleren door GoDaddy

1. Meld je aan bij Office 365 vanuit Accountbeheer van GoDaddy.
  2. Klik op Office 365 E-mail en productiviteit en klik naast het plan dat je wilt gebruiken vervolgens op Beheren.
  3. Selecteer, indien mogelijk, GoDaddy als je naamserverprovider en klik vervolgens op I set my TXT records (Ik heb mijn TXT-records ingesteld). Controleer de gegevens!

Nu we je domeinnaam hebben geverifieerd, moet je enkele DNS-records instellen zodat je e-mail naar de juiste plaats wordt doorgestuurd.

Zie het volgende artikel voor meer informatie over hoe u deze records maakt: Office 365: DNS-records maken als een domeinnaam is ondergebracht in een ander GoDaddy-account.