Office 365 van GoDaddy Help

Office 365 E-mail toevoegen aan Gmail onder Android

Stap 3 van de serie Mijn Office 365-account instellen.

Voeg je Office 365 E-mail-account toe aan Gmail op je Android-telefoon. Volgens blijf je overal waar je naartoe gaat op de hoogte van je zakelijke e-mail.

1. Open Gmail.
    • Nieuwe gebruikers: Tik op Een e-mail toevoegen.
      Tik op E-mailadres toevoegen
    • Bestaande gebruikers: Tik op Account en tik op Nog een toevoegen account.
      Tik op Account toevoegen
  2. Tik op Exchange en Office 365.
    Selecteer Exchange en Office 365
  3. Voeg je Office 365-e-mailadres in en tik op Volgende.
    Tik op Account toevoegen
  4. Voer je wachtwoord in en tik op Volgende.
    Tik op Account toevoegen
  5. Nieuwe accountgebruikers controleren de machtigingen die Gmail toegang geven tot hun telefoon.
    • Tik op Activeren om beheerdermachtigingen in te schakelen op het apparaat.
    • Tik op Toestaan om Gmail toegang te geven tot je contactpersonen.
    • Tik op Toestaan om Gmail toegang te geven tot je agenda.
  6. Wanneer je account klaar is, klik je op Gereed.
  7. Als je het Postvak IN wilt weergeven, tik je op de optie om Gmail te openen. Tik op Profiel om je instellingen weer te geven en je weergavenaam of mobiele handtekening bij te werken.

Meer informatie

Veelvoorkomende problemen bij het instellen van e-mail op een telefoon.