Office 365: DNS-records maken voor een domein bij HostGator

Gefeliciteerd met je recente aankoop van de beste hulpmiddelen voor productiviteit, Microsoft® Office 365 van GoDaddy. Aangezien je je domeinnaam bij HostGator™ hebt ondergebracht, hebben we een eenvoudig stapsgewijs proces voor je gemaakt, zodat je je e-mail kunt instellen.

Maar ga eerst naar de DNS-instellingen van je domein zodat je je DNS-records kunt bijwerken.

Het kan in eerste instantie 24 -36 uur duren voor je DNS is bijgewerkt.

Je DNS-instellingen opslaan

1. Meld je aan bij je HostGator-hostingaccount.
  2. Je TXT-record maken:
    • Klik op Geavanceerde editor voor DNS-zones in de sectie Domeinen.
    • Geef in het gedeelte Een record toevoegen de informatie op die we je hebben gemaild.
    • Klik op Record toevoegen.
  3. Je CNAME-records maken:
    • Klik op Geavanceerde editor voor DNS-zones in de sectie Domeinen.
    • Geef in het gedeelte Add a Record (Een record toevoegen) de informatie op die we je hebben gemaild.
    • Klik op Record toevoegen.
  4. Je MX-records maken:
    • Klik op MX-vermelding in de sectie E-mail.
    • Geef in het gedeelte Een record toevoegen de informatie op die we je hebben gemaild.
    • Klik op Een record toevoegen.

Je kunt je SRV-records niet opgeven bij HostGator, en dat betekent dat je op je apparaat geen toegang hebt tot Skype for Business. Je hebt echter wel toegang tot Skype for Business via OWA.

GoDaddy je DNS-instellingen laten controleren

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Office 365 E-mail en productiviteit en klik naast het plan dat je wilt gebruiken vervolgens op Beheren.
  3. Klik op Ik heb deze instellingen bijgewerkt. Voltooid!