Office 365: DNS-records maken als een domeinnaam is ondergebracht in een ander GoDaddy-account

Gefeliciteerd met je recente aankoop van de beste hulpmiddelen voor productiviteit, Microsoft® Office 365 van GoDaddy. Aangezien je je domeinnaam bij een andere account van GoDaddy hebt ondergebracht, hebben we een eenvoudig stapsgewijs proces voor je gemaakt zodat je je e-mail kunt instellen.

Maar ga eerst naar de DNS-instellingen van je domein zodat je je DNS-records kunt bijwerken.

Als je je DNS beheert bij een andere provider, moet je je updates daar beheren. Het kan in eerste instantie 24-36 uur duren voor je DNS is bijgewerkt.

Je DNS-instellingen opslaan

1. Meld je aan bij Accountbeheer voor je domein.
  2. Klik op Domeinen.
  3. Klik naast de account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Selecteer het tabblad DNS-zonebestand, klik op Record toevoegen en geef de volgende records op:
    • TXT-record — Selecteer TXT (Tekst), geef de informatie op die je via e-mail van ons hebt ontvangen, klik op Opslaan en klik op Wijzigingen opslaan.
    • CNAME — Selecteer CNAME (Alias), geef de informatie op die je via e-mail van ons hebt ontvangen, klik op Opslaan en klik op Wijzigingen opslaan.
    • MX-records — Selecteer MX (Mail Exchanger), geef de informatie op die je via e-mail van ons hebt ontvangen, klik op Opslaan en klik op Wijzigingen opslaan.
    • SRV-records — Selecteer SRV (Service), geef de informatie op die je via e-mail van ons hebt ontvangen, klik op Opslaan en klik op Wijzigingen opslaan.

GoDaddy je DNS-instellingen laten controleren

1. Meld je aan bij Office 365 vanuit Accountbeheer van GoDaddy.
  2. Klik op Office 365 E-mail en productiviteit en klik naast het plan dat je wilt gebruiken vervolgens op Beheren.
  3. Klik op Ik heb deze instellingen bijgewerkt. Voltooid!

Je bent er klaar voor! Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is klikken op Check Mail Now (Nu e-mail controleren) om je nieuwste productiviteitssuite te gebruiken.