Stel de e -mailbestemming in voor mijn domein in een ander GoDaddy -account

Om je Microsoft 365 -e -mailadres in te stellen op een domein in een ander GoDaddy -account, moet je DNS -records toevoegen en wijzigen om het e -mailadres van je domeinnaam naar Microsoft 365 te laten verwijzen.

De waarden die je nodig hebt voor elk nieuw record worden verstrekt op de pagina Microsoft 365 E -mailbestemming instellen nadat je je domeineigendom hebt geverifieerd.

1. Meld je aan bij het domeinbeheercentrum van je andere GoDaddy -account.
  2. Selecteer je domeinnaam.
  3. Selecteer in het gedeelte Aanvullende instellingen DNS beheren .
  4. Selecteer onder Records de optie TOEVOEGEN . Gebruik het vervolgkeuzemenu om het volgende toe te voegen:
    • TXT -record: Selecteer TXT , voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven en Opslaan .
    • CNAME : Selecteer CNAME , voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven en Opslaan .
    • MX -records: Selecteer MX , voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven en Opslaan .
    • SRV -records: Selecteer SRV , voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven en Opslaan .

Verwante stappen

• Laat GoDaddy je nieuwe DNS -instellingen controleren door je aan te melden bij je account en Ik heb deze instellingen bijgewerkt te selecteren. Controleer alsjeblieft! Je ontvangt een e -mail wanneer je Microsoft 365 -adres klaar is voor gebruik.
  • Stel vervolgens je e -mail in op je apparaten .