Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Objectcaching op Managed WordPress

Objectcaching is een vorm van server-side caching waarbij databasequery's worden opgeslagen om de tijd te verminderen die een site nodig heeft om gegevens te leveren. Met objectcaching worden de gegevens uit de cache gehaald zonder dat de database rechtstreeks hoeft te worden opgevraagd. Objectcaching kan er ook voor zorgen dat je site minder snel de serverlimieten voor PHP -uitvoeringstijd overschrijdt.

Als je vreemd gedrag op je site ervaart tussen het laden van de pagina, kan het zijn dat objectcaching van invloed is op de manier waarop de pagina's worden gegenereerd. In dat geval kun je proberen de cache leeg te maken en je site opnieuw te testen.

Hoe maak ik de objectcache leeg?

Je Managed WordPress -abonnement beheert automatisch de maximale time -to -live (MaxTTL) van je objectcaching, maar het kan voorkomen dat je dit handmatig moet leegmaken. Nadat je de objectcache hebt leeggemaakt, test je je site opnieuw.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer bovenaan het WordPress -dashboard Beheerde WordPress en vervolgens Cache leegmaken .
    selecteer beheerde wordpress en maak vervolgens de cache leeg

Je moet je site testen om te controleren of het probleem is opgelost.

Hoe kan ik zien wat er in de cache wordt opgeslagen?

Als je problemen met het oplossen van problemen op je WordPress -site hebt, kun je een lijst met query's genereren, in groepen, die in de cache worden opgeslagen.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant onder Instellingen de optie Objectcache .
  3. Selecteer Extra in het menu bovenaan.
  4. Selecteer onder Groepen Scangroepen .

Wat moet ik doen als ik meer informatie nodig heb voor het oplossen van problemen?

Als je gedetailleerdere details voor je objectcache wilt zien, heb je een plug -in nodig die de mogelijkheid biedt om te zien welke invloed databasequery's hebben op het laden van de pagina van je site. Er zijn veel plug-ins van derden beschikbaar die deze informatie kunnen verkrijgen. We raden de plug-in Query Monitor aan of een plug-in met vergelijkbare functies.

Hoe schakel ik de objectcache uit?

Je kunt de objectcaching voor je WordPress-site uitschakelen door een regel code toe te voegen aan je wp-config.php-bestand.

Opmerking: in deze stappen wordt beschreven hoe je deze taak uitvoert via Bestandsbeheer in je Managed WordPress -abonnement. Als je er de voorkeur aan geeft om het bestand wp-config.php te openen met een FTP-client , moet je het bestand opnieuw uploaden nadat je de wijzigingen hebt aangebracht.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op de pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress selecteer je Alles beheren.
  3. Voor de website waarvoor je bestanden wilt openen, selecteer je Tools in hetmenupictogram menu.
  4. Naast Bestandsverkenner rechts selecteer je Openen.
  5. Vind hetwp-config.php bestand en selecteer het.
  6. Selecteer Weergeven in het bovenste menu en selecteer vervolgens Bewerken om de editor te openen.
  7. Voeg de volgende regel code in om je objectcache uit te schakelen:
    define ('MWP_OBJECT_CACHE_DISABLED', true);
    Waarschuwing: deze regel code moet boven de regel worden ingevoegd:
    /* Dat is alles, stop met bewerken! Veel plezier met publiceren. */
    Voorbeeld:
    definieer de objectcache in wp-config.php
  8. Selecteer Opslaan.

Je kunt objectcaching opnieuw inschakelen door de regel te verwijderen die in de bovenstaande stappen is toegevoegd en de wijzigingen op te slaan.