Voeg een domeinnaam toe aan mijn Windows -hosting

Als je een Deluxe- of Ultiem Windows -hostingabonnement hebt, kun je als volgt meer domeinen aan het account toevoegen, zodat je meerdere websites kunt hosten. Als je al een primair domein in het account hebt, kun je door deze stappen te volgen een "secundair" of "add -on" domein aan het account toevoegen.

Opmerking: niet op zoek naar een nieuwe domeinnaam met een eigen website? Je kunt ook domeinaliassen of subdomeinen toevoegen.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer Webhosting .
  3. Selecteer Beheren naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken.
  4. Selecteer Plesk -beheerder in het dashboard voor het account.
  5. Selecteer op de pagina Plesk -websites en -domeinen Domein toevoegen .
  6. Voer de domeinnaam in .
  7. Zorg er bij Hostingtype voor dat Website -hosting is geselecteerd.
  8. Selecteer bij Voorkeursdomein of je bezoekers automatisch wilt omleiden naar je website met of zonder de "www" toegevoegd aan het begin van de URL. Plesk raadt aan om de "www" in de domeinnaam niet te vereisen.
  9. Laat alle andere selecties op hun standaardwaarden staan en selecteer vervolgens OK .

Verwante stap

• Behalve wanneer je gedeelde hosting gebruikt in hetzelfde account als je domeinnaam, moet je je domeinnaam doorverwijzen naar het bijbehorende hostingaccount (meer informatie).