Netwerkoplossingen: wijzig uw MX -records

Als je domein is geregistreerd bij Network Solutions, moet je je MX -records daar bijwerken.

1. Meld je aan bij je Network Solutions -account .
  2. Klik op Account beheren .
  3. Klik op Mijn domeinnamen .
  4. Klik op Geavanceerde DNS -records bewerken .
  5. Scrol naar Mailservers (MX -records) .
  6. Klik op MX -records bewerken .
  7. Voer het informatie van je Workspace -account.
  8. Klik op Doorgaan

Je kunt contact opnemen met de klantondersteuning van Network Solutions op 1 (888) 642-0209 als je meer hulp nodig hebt.

Volgende stap

• Het kan 48 uur duren voordat wijzigingen in MX -records zijn doorgevoerd. Geef het de tijd en probeer vervolgens om jezelf een e -mail te sturen om te controleren of je oplossing werkt.