Neem contact op met GoDaddy Pro Sites -ondersteuning

Je kunt 24/7 rechtstreeks contact opnemen met het GoDaddy Pro Sites -supportteam vanuit je GoDaddy Pro Sites -dashboard.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Start in de linkerzijbalk.
  3. Klik op je afbeelding in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op Contact opnemen met support .
    Open instellingen
  4. Selecteer het type probleem en klik op Volgende .
  5. Beschrijf het probleem in detail en klik op Volgende .
  6. Laat ons zien hoe je je voelt, kies een Normaal of Geeky -antwoord en klik vervolgens op Contact opnemen met support .