GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Navigeer door GoDaddy Studio

Stap 1 van GoDaddy Studio begrijpen en maak een projectreeks

GoDaddy Studio is beschikbaar op internet en als app op iOS en Android. Ontdek wat het kan doen en kijk hoe je je weg kunt banen.

Wanneer je je voor het eerst aanmeldt bij de GoDaddy Studio -app, zie je het navigatiemenu onder aan je scherm. Tik op elk menu -item om de functie te gebruiken.
GoDaddy Studio Hoofdmenu iOS -app

• Ontdekken - Deze korte verhalen bieden tips, technieken en ideeën om je te helpen het meeste uit GoDaddy Studio te halen. Blader door de beschikbare verhalen en tik op een artikel om het te lezen.
  • Sjablonen - Ga snel aan de slag met een van onze duizenden professioneel ogende sjablonen en pas deze vervolgens aan zodat deze helemaal van jou is. Ze zijn chronologisch gerangschikt (de nieuwste bovenaan) en je kunt zoeken op thema, naam, stijl of type.
  • Start een nieuw project vanaf nulNieuw project - Maak een geheel nieuw ontwerp, te beginnen met een aangepaste achtergrond en lay -out.
  • Sociale site - Bouw een enkele webpagina met een samenvatting over jou en links naar al je inhoud, of dat nu op sociale media is of op websites.
  • Projecten - Hier worden je ontwerpen opgeslagen. Ze zijn beschikbaar op al je iOS-, Android- en webapparaten, wat betekent dat je projecten kunt openen, bewerken, opslaan en exporteren op je telefoons, tablets en desktopcomputers.

Wanneer je je voor het eerst aanmeldt bij de GoDaddy Studio -app, zie je het navigatiemenu onder aan je scherm. Tik op elk menu -item om de functie te gebruiken.
GoDaddy Studio Hoofdmenu van de Android -app

• Sjablonen - Ga snel aan de slag met een van onze duizenden professioneel ogende sjablonen en pas deze vervolgens aan zodat deze helemaal van jou is. Ze zijn chronologisch gerangschikt (de nieuwste bovenaan) en je kunt zoeken op thema, naam, stijl of type.
  • Sociale site - Bouw een enkele webpagina met een samenvatting over jou en links naar al je inhoud, of dat nu op sociale media is of op websites.
  • Projecten - Hier worden je ontwerpen opgeslagen. Ze zijn beschikbaar op al je iOS-, Android- en webapparaten, wat betekent dat je projecten kunt openen, bewerken, opslaan en exporteren op je telefoons, tablets en desktopcomputers.
  • Start een nieuw project vanaf nulNieuw project - Maak een geheel nieuw ontwerp, te beginnen met een aangepaste achtergrond en lay -out.

De landingspagina van het web biedt verschillende manieren om door GoDaddy Studio te navigeren. Je 3 belangrijkste opties zijn om te beginnen met een sjabloon, je bestaande projecten te bekijken en te bewerken, of om een geheel nieuw project te starten.
GoDaddy Studio Landingspagina voor Android -apps

• Nieuw project - Selecteer deze optie in de rechterbovenhoek om een geheel nieuw ontwerp te maken, te beginnen met een aangepaste achtergrond en lay -out.
  • Door sjablonen bladeren - Ga snel aan de slag met een van onze duizenden professioneel ogende sjablonen en pas deze vervolgens aan zodat deze helemaal van jou is. Ze zijn chronologisch gerangschikt (de nieuwste bovenaan) en je kunt zoeken op thema, naam, stijl of type.
  • Je projecten - Bevindt zich onder Bladeren door sjablonen , hier worden je ontwerpen opgeslagen. Ze zijn beschikbaar op al je iOS-, Android- en webapparaten, wat betekent dat je projecten kunt openen, bewerken, opslaan en exporteren op je telefoons, tablets en desktopcomputers.