Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

NamesCon/RightOfTheDot domeinveiling

GoDaddy werkt samen met NamesCon en Right of the Dot om domeinkopers over de hele wereld een unieke evenementveilingervaring te bieden. De NamesCon/RightOfTheDot -domeinveiling staat bekend als een uitstekende gelegenheid om enkele van de beste domeinen te kopen die speciaal voor dit evenement zijn samengesteld. Dit is een van de weinige domeinveilingen met een live veilingcomponent, compleet met een echte veilingmeester.

Enkele van de namen die de afgelopen jaren zijn verkocht, zijn onder meer:

 • Leads.com
 • Stop.com
 • Geweldig.com

Hoe werkt de veiling?

 • Uit duizenden inzendingen zijn ongeveer 700 geweldige domeinnamen gekozen. Als je momenteel eigenaar bent van een domein dat je in aanmerking wilt laten komen voor een veiling, kun je het domein indienen voor beoordeling.
 • Begin december worden deze namen geladen in de speciale evenementenveiling op GoDaddy Auctions. Je kunt bieden op domeinnamen via de site van GoDaddy Auctions .
 • Op of rond 27 januari worden tussen de 100 en 200 van deze veilingnamen geselecteerd om naar de live veiling te gaan op 30 januari bij NamesCon Global in Austin, Texas.
  • Zit je niet in Austin, maar wil je toch bieden op de domeinen? Proxibid wordt het live biedplatform dat wordt gebruikt voor de evenementenveiling. Je kunt naar Proxibid gaan om je aan te melden voor een account en vervolgens online bieden op domeinen tijdens de live veiling.
 • Je kunt je aanmelden om te bieden met Proxibid op elk moment tussen nu en de live aution - hoe eerder hoe beter!
 • Als je hebt geboden op een domein dat wordt geselecteerd voor de live veiling, sturen we je een e -mail over de wijziging. Je moet doorgaan met bieden via de live veiling, ofwel persoonlijk in Austin, ofwel online via Proxibid .
 • Nadat de live veiling is afgelopen, worden niet -verkochte domeinen die zijn geselecteerd voor de live veiling teruggestuurd naar de evenementenveiling van GoDaddy.
  • Je kunt op deze domeinen blijven bieden tot deze uitgebreide veiling op 14 februari 2020 afloopt.
  • Alle namen die niet zijn geselecteerd voor de live veiling op 30 januari blijven tot 14 februari 2020 op GoDaddy Auctions staan om te bieden.

Wie kan er bieden?

Iedereen met een geldig GoDaddy -veilinglidmaatschap kan bieden op domeinen terwijl deze zich op de GoDaddy -veiling bevinden. Als je wilt bieden op domeinen van meer dan $ 1500, moet je je biedingsaccount verifiëren . Als je met Proxibid biedt tijdens de live veiling, moet je de verificatie met hun site voltooien volgens hun regels voor bieden met een hoge dollar. Je kunt je ook registreren om live te bieden op het NamesCon/RightOfTheDot -domeinveiling. GoDaddy -vertegenwoordigers zijn aanwezig om je te helpen bij het correct registreren.