E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Naam en titel van je registratieformulier

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Je kunt je formulieren georganiseerd houden met verschillende interne namen, die alleen jij kunt zien. Je kunt ook een titel aan je formulier toewijzen, die wordt weergegeven in de koptekst van het formulier wanneer het wordt gepubliceerd.

Formuliernaam

Voer bovenaan de rechterzijbalk je formuliernaam in . Dit gaat standaard naar het aanmeldingsformulier . Deze naam is alleen ter referentie en wordt niet weergegeven op het daadwerkelijke formulier dat je abonnees zien. Over het algemeen werkt een naam zoals Blogabonnees , of Facebook -formulier , of iets anders dat je helpt de details van het formulier te onthouden, het beste.

Formuliertitel

De titel van je formulier wordt bovenaan je formulier weergegeven, in de koptekst. Dit is standaard de naam van je bedrijf in het gedeelte Instellingen. Je kunt de titel van het formulier bewerken:

  1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op het potloodpictogram in de rechterbovenhoek van de formulierkop.
  3. Voer je nieuwe formuliertitel in het tekstvak in.
  4. Klik op OK.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan onderaan de rechterzijbalk.

Opmerking: Als je een aangepaste afbeelding aan je formulierkoptekst toevoegt, wordt de formuliertitel niet weergegeven.

Meer informatie