Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Naleveringen en bewaking van domeinen annuleren

Als je een domeinnaam niet langer wilt bewaken of nabestellen, kun je je service voor domeinreserveringen en -bewaking annuleren via Domeinbeheer.

Om domeinnabestellingen en -monitoring te annuleren

  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik in het gedeelte Mijn producten op Domeinen/Domeinbeheer .
  3. Selecteer bij Kopen/Verkopen Nabestellingen en Monitoring .
  4. Selecteer de domeinnamen die je wilt annuleren.
  5. Klik op Selectie verwijderen .
  6. Selecteer Nabestellingen en bewaking verwijderen .
  7. Klik tweemaal op OK.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.