Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Naamserverregels voor .at -domeinen

Elke .at -domeinnaam moet twee tot acht gezaghebbende naamservers hebben. Voordat u de domeinnaam registreert of wijzigt, moet u alleen die naamservers vermelden in het bijbehorende zonebestand.

Als je een .at -domeinnaam bij ons wilt registreren en onze naamservers wilt gebruiken, voeren wij dit proces voor je uit.

Als je je eigen naamservers wilt gebruiken, moet je deze instellen voordat je de domeinnaam registreert of aanpast. Je moet er bovendien voor zorgen dat deze naar behoren worden omgezet voordat je deze aan de domeinnaam toewijst in ons systeem.

Opmerking: Je kunt het hulpmiddel voor DNS-validatie gebruiken om ervoor te zorgen dat deze naar behoren worden omgezet. Als je geen voorkeur hebt voor een DNS-validatie, kun je iedere zoekmachine gebruiken om er een te vinden.

Als je bijvoorbeeld coolexample.at wilt registreren en de naamservers ns1.coolexample.at en ns2.coolexample.at wilt gebruiken , moet je die naamservers vermelden in het zonebestand van de domeinnaam.

Nadat je je naamserver hebt ingesteld en je domeinnaam hebt geregistreerd, volg je de instructies in De naamservers voor mijn domeinen wijzigen om de naamservers in ons systeem in te stellen.

Zie voor meer informatie over .at-domeinen Over .at -domeinen.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.