Na het kopiëren of verplaatsen van bestanden in mijn online bestandsmap, is er een fout opgetreden dat een of meer bestanden mogelijk niet zijn gekopieerd.

Als je een foutmelding krijgt dat een of meer van je bestanden mogelijk niet zijn gekopieerd wanneer je bestanden kopieert of verplaatst, moet je mogelijk de update Webmappen downloaden van Microsoft & reg ;.