MySQL-databases maken

Je kunt MySQL-databases maken op je hostingaccount die door je websites kunnen worden gebruikt.

Een database voor je website configureren

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. In het gedeelte Databases klik je op Wizard MySQL-database.
  5. Voer in het veld Nieuwe database een naam voor je database in en klik vervolgens op Volgende stap.
  6. Vul de velden Gebruikersnaam, Wachtwoord en Wachtwoord (opnieuw) in en klik vervolgens op Gebruiker maken.
  7. Selecteer de rechten die je aan de gebruiker wilt verlenen en klik daarna op Volgende stap.