MySQL-databases maken

Je kunt MySQL-databases maken op je hostingaccount die door je websites kunnen worden gebruikt.

Een database voor je website configureren

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. In het gedeelte Databases klik je op Wizard MySQL-database.
  5. In the New Database field, enter a name for your database, and then click Next Step.

Your database name must be unique in our system. If you get an error message stating 'The database example_name already exists,' then click Go Back, and choose a new database name.

6. Vul de velden Gebruikersnaam, Wachtwoord en Wachtwoord (opnieuw) in en klik vervolgens op Gebruiker maken.
  7. Selecteer de rechten die je aan de gebruiker wilt verlenen en klik daarna op Volgende stap.