GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Mijn GoDaddy Studio -projecten ontbreken

Om privacyredenen hebben we geen toegang tot projecten die je maakt met GoDaddy Studio en kunnen we geen projecten namens jou herstellen.

De meeste van je GoDaddy Studio -projecten zijn automatisch beschikbaar in de mobiele iOS- en Android -apps en de webversie van GoDaddy Studio. Projecten met lettertypen die je hebt geüpload, worden nog niet naar alle apparaten gesynchroniseerd en zijn alleen beschikbaar op het apparaat waarop je het project hebt gemaakt.

Als je projecten ontbreken, zijn er een paar dingen die je kunt proberen.

Waarschuwing: verwijder de GoDaddy Studio -app niet. Hierdoor worden alle projecten verwijderd die in je projectfeed zijn opgeslagen.
  • Controleer of je je hebt aangemeld met het juiste account. Het kan zijn dat je er meer dan één hebt.
  • Trek het scherm Projecten naar beneden om de weergave te vernieuwen en de nieuwste projecten weer te geven. De spinner werkt terwijl de projecten worden geladen. Zo niet, controleer dan je internetverbinding.

Projecten worden geladen

• Sluit de GoDaddy Studio -app af en start deze opnieuw (niet verwijderen!). Hiermee wordt de app bijgewerkt om je nieuwste projecten weer te geven.
  • Controleer de Apple App Store om er zeker van te zijn dat je de nieuwste versie van de mobiele app GoDaddy Studio hebt

Ziet u uw projecten nog steeds niet?

• Als je je projecten eerder hebt opgeslagen in Mappen , volg dan de stappen om je projecten op te halen uit Mappen .
  • Ben je een PRO -abonnee? Als je iCloud -synchronisatie had ingeschakeld in de app toen je je projecten maakte, kun je deze mogelijk ophalen van je iCloud -synchronisatiestation.
  • Als je een mobiele verbinding had toen je je projecten maakte, controleer dan de instellingen van je mobiele GoDaddy Studio-app om er zeker van te zijn dat Project Sync niet is ingesteld om alleen Wi-Fi te gebruiken.
  • Heb je onlangs een back -up van je apparaat gemaakt? Als dat het geval is, heb je mogelijk toegang tot je projecten vanuit je back -up.

Opmerking: wees voorzichtig: als je een back -up herstelt, worden alle andere apps en informatie op je apparaat gereset.

• Controleer of je je hebt aangemeld met het juiste account. Het kan zijn dat je er meer dan één hebt.
  • Trek het scherm Projecten naar beneden om de weergave te vernieuwen en de nieuwste projecten weer te geven. De spinner werkt terwijl de projecten worden geladen. Zo niet, controleer dan je internetverbinding.

Projecten worden geladen

• Sluit de GoDaddy Studio -app af en start deze opnieuw (niet verwijderen!). Hiermee wordt de app bijgewerkt om je nieuwste projecten weer te geven.
  • Controleer de Play Store om er zeker van te zijn dat je de nieuwste versie van de mobiele app GoDaddy Studio hebt.

Ziet u uw projecten nog steeds niet?

• Als je een mobiele verbinding had toen je je projecten maakte, controleer dan de instellingen van je mobiele GoDaddy Studio-app om er zeker van te zijn dat Project Sync niet is ingesteld op alleen Wi-Fi.
  • Heb je onlangs een back -up van je apparaat gemaakt? Als dat het geval is, heb je mogelijk toegang tot je projecten vanuit je back -up.

Opmerking: wees voorzichtig: als je een back -up herstelt, worden alle andere apps en informatie op je apparaat gereset.

• Controleer of je je hebt aangemeld met het juiste account. Het kan zijn dat je er meer dan één hebt.
  • Ververs je browservenster om de nieuwste projecten weer te geven.
  • Als je je projecten hebt gemaakt in de GoDaddy Studio-app met een mobiele verbinding en ze niet op het web ziet, controleer dan de instellingen van je GoDaddy Studio-app om er zeker van te zijn dat Project Sync niet is ingesteld op alleen Wi-Fi.