De migratie van mijn datacenter is mislukt

Als je hebt geprobeerd het datacenter van je hostingaccount te wijzigen en dit mislukt, zijn er enkele mogelijke oorzaken.

Mogelijke oorzaakHoe op te lossen?
Grote websites: sites met meer dan 250.000 bestanden en mappen (geteld als inodes) of meer dan 15 GB aan opgeslagen bestandenVerklein de grootte van je site
Trage DNS -reacties of DNS gehost bij een andere providerDien je verzoek opnieuw in of gebruik de naamservers van je hostingaccount
SSL in behandeling: voor een account wordt momenteel een SSL geïnstalleerdWacht tot de SSL -installatie is voltooid