Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

MX -records instellingen assistent

Gebruik de MX -recordinstellingen -assistent om je MX -recordinstellingen te corrigeren wanneer je een MX -recordfout ziet in je Workspace -account.

 1. Klik in de kolom Accountmeldingen naast het e -mailadres met de fout op Meer informatie .
 2. In de sectie Wat zou je willen doen? sectie, selecteer een van de volgende:
  Optie Uitleg
  Laat mijn e -mailinstellingen zoals ze zijn en verwijder mijn Workspace -e -mail Hierdoor wordt het e -mailadres uit Workspace verwijderd en blijven je MX -recordinstellingen ongewijzigd. Kies dit als je met succes een externe e-mailprovider gebruikt.
  Configureer mijn MX -records opnieuw om Workspace -e -mail te gebruiken Met deze optie worden je MX -records voor dit e -mailadres automatisch bijgewerkt voor gebruik met Workspace -e -mail. Kies deze optie als je Workspace als je e -mailprovider wilt gebruiken. Als dit e -mailadres momenteel is ingesteld om met een andere provider te werken en je kiest voor deze optie, werkt het daar niet meer.
  Ontvang instructies voor het opnieuw configureren van mijn MX -records voor het gebruik van Workspace Email Hierdoor worden instructies weergegeven voor het handmatig bijwerken van je MX -records .
 3. Klik op Opslaan.
 4. Klik op Doorgaan wanneer het bevestigingsbericht wordt weergegeven.

  Opmerking: het kan 48 uur duren voordat wijzigingen zijn voltooid.

Als je ervoor hebt gekozen om het e -mailadres te verwijderen, zie je E -mailaccount in afwachting van verwijdering in de kolom Accountwaarschuwingen. Wanneer het proces is voltooid, wordt het adres uit je account verwijderd. Je kunt je huidige e-mailaccount van derden blijven gebruiken.

Als je ervoor hebt gekozen om je MX -records opnieuw te configureren, werken we automatisch je MX -recordinstellingen voor je bij. Wanneer het proces is voltooid, begint je Workspace -e -mail te werken.

Volgende stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.