MX-records controleren in het Workspace Control Center

Er zijn diverse factoren die van invloed zijn op het verzenden en ontvangen van e-mail. MX-records behoren tot deze factoren. Je moet over de juiste MX-records beschikken om je e-mail te ontvangen.

Je kunt in het Workspace Control Center controleren of de instellingen voor je MX-records juist zijn. Als de huidige instellingen niet juist zijn, bieden wij je de juiste instellingen voor je POP- of IMAP-e-mailaccount.

Zie DNS beheren voor meer informatie over het toevoegen of bewerken van MX-records. Zie

als je met het beheercentrum voor e-mail werkt. Als er een melding wordt weergegeven over MX-fouten, raadpleeg je Waarom geeft mijn e-mailaccount het volgende bericht weer: In afwachting van configuratie: MX-fout?

Je MX-records bijwerken

1. Log in bij je Accountbeheer.
  2. Klik op E-mail.
  3. Klik naast de account die je wilt gebruiken op Starten.
  4. Klik in het menu Extra op Serverinstellingen. Je MX-records worden weergegeven.

OPMERKING: Het kan maximaal 48 duren voordat wijzigingen in de MX-record voor het domein zijn doorgegeven.