Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Verplaats een beheerde WordPress -site naar een onbeheerde WordPress -account

Er kunnen gevallen zijn waarin Beheerde WordPress niet aan je behoeften voldoet of je wilt verhuizen naar een andere hostprovider. Volg deze stappen om een beheerde WordPress-site handmatig te verplaatsen naar een niet-beheerde WordPress-host.

Verplicht: Je hebt het volgende nodig om alle stappen in deze reeks te voltooien:

• Een onbeheerde hostaccount dat is ingesteld en waarop een werkende WordPress -installatie is geïnstalleerd om je site naartoe te verplaatsen. De inhoud van de WordPress -site waarnaar je verhuist, wordt overschreven.
• Een FTP -client om je sitebestanden te verplaatsen. Er zijn veel FTP-clients van derden beschikbaar, we raden de Filezilla FTP-client aan .
• Een teksteditor om de nodige wijzigingen aan te brengen in een SQL -bestand. Er zijn veel teksteditors van derden beschikbaar, we raden Notepad ++ aan . Bewerk bestanden in deze serie niet met een tekstverwerker zoals Microsoft Word.
• Geef jezelf 30-60 minuten om alle zes de stappen te voltooien.
  1. Download je sitebestanden
  2. Exporteer de database van je site
  3. Upload je sitebestanden
  4. Bewerk het SQL -bestand voor importeren
  5. Importeer de database van je site
  6. Breng de laatste wijzigingen aan