Moet ik een Windows- of Linux-hostingaccount kiezen?

We krijgen deze vraag de hele tijd! Voor beide soorten van hosting gebruik je een webbrowser zoals Firefox, Chrome of Safari om je account en websites te beheren. U kunt dus uw Windows Hosting-account uitvoeren vanaf een MacBook of een Linux Hosting-account vanaf een Windows-laptop. U kunt populaire web-apps zoals WordPress op Linux installeren of Windows-hosting. Het maakt niet uit!

Dus waarom zou ik voor Linux Hosting kiezen?

Voor de meeste mensen is Linux Hosting een goede keuze omdat het zowat alles die je nodig hebt of wilt in je website, van WordPress-blogs tot online winkels en meer.

• U hoeft Linux niet te kennen om Linux Hosting te gebruiken.
  • Je gebruikt cPanel om uw Linux Hosting-account en websites in elke webbrowser te beheren.

Dus waarom zou ik voor Windows Hosting kiezen?

Windows Hosting ondersteunt ook zo ongeveer alles wat de meeste mensen nodig hebben of willen op hun websites.

• U moet gebruik Windows Hosting als u MS-SQL-databases, ASP.NET of .NET Core op uw website nodig heeft of wilt gebruiken. Deze vereisen allemaal dat Windows OS op uw server draait.
  • Je gebruikt Plesk om uw Windows Hosting-account en websites in elke webbrowser te beheren.

Notitie: Neem contact op met uw webontwikkelaar om er zeker van te zijn, maar als u geen ontwikkelaar of je weet gewoon niet zeker wat MS-SQL, ASP.NET en .NET Core zijn ... ga met Linux Hosting.