Moet ik een Windows- of Linux-hostingaccount kiezen?

Als je al hebt besloten dat je een hostingaccount nodig hebt, raak je misschien in de war wanneer je de vraag krijgt, "Linux of Windows?" Gelukkig is er geen groot verschil en beide typen accounts werken voor de meeste klanten.

Om er echter voor te zorgen dat je het juiste type account krijgt, moet je het type hostingaccount kiezen dat je wilt op basis van hoe je je site bouwt.

Ontwikkelhulpprogramma Linux Windows
WordPress® of andere webapps -
Dreamweaver of andere WYSIWYG-apps -
PHP, MySQL, CGI, Python of Perl -
ASP, ASP.NET, MS SQL -
ASP, ASP.NET en PHP, MySQL -
Ik heb geen idee wat dit allemaal betekent -

Het is belangrijk om te beseffen dat dit slechts aanbevelingen van ons zijn. Windows-accounts ondersteunen eigenlijk de meeste van deze ontwikkelhulpprogramma's (meer informatie), maar Linux-hosting sluit het beste aan bij de behoeften van onze klanten.