Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Moet ik domeininstellingen wijzigen als mijn e -mail is overgedragen?

Wanneer je e -mailaccount wordt overgedragen naar Microsoft 365 en je domein is geregistreerd bij GoDaddy en je onze naamservers gebruikt, hoef je niets te doen tijdens je upgrade.

Als je domein niet is geregistreerd bij en gebruikmaakt van de naamservers van GoDaddy, moet je kiezen hoe je wilt dat je domeinupdates worden verwerkt. Je komt mogelijk in aanmerking voor de optie Volledig geautomatiseerd. In dat geval zullen we de DNS -naamservers en zonebestanden van je domein tijdens de upgrade overdragen en bewerken.

Als je niet in aanmerking komt voor (of niet wilt kiezen voor de optie Volledig geautomatiseerd), moet je je DNS -naamservers en zonebestanden handmatig bijwerken. Let goed op de communicatie van SkyKick. We sturen een unieke code die moet worden toegevoegd om het eigendom van de domeinnaam en de intentie om Microsoft 365 te gebruiken te bewijzen. Je moet CNAME's toevoegen die vereist zijn voor Autodiscover, Teams en andere services. Je moet ook het MX -record aanpassen om het domein naar de Microsoft 365 -mailserver te laten verwijzen tijdens de upgrade. Als je hulp nodig hebt bij het instellen van je DNS, bel dan onze upgradespecialisten op (480) 463-8838 .

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.