Bewerk een CAA -record

Bewerk een bestaand CAA -record (certificeringsinstantie -autorisatierecord) als je de gegevens moet wijzigen die aangeven welke certificeringsinstantie (CA) SSL -certificaten mag uitgeven voor het domein. CAA -recordgegevens zijn doorgaans beschikbaar via je SSL -provider.

1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer een individueel domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer een enkel domein
  3. Selecteer DNS om je DNS -records te bekijken.
    selecteer het tabblad dns
  4. Selecteer de selectievakjes naast de DNS -records die je wilt bewerken en selecteer vervolgens Bewerken .
    • Selecteerscreenshot van het pictogram voor het bewerken van een dns -record Bewerken naast een afzonderlijke record om in plaats daarvan een enkele record te bewerken.
  5. Voer de gegevens van je SSL -provider in voor je CAA -record.
    • Naam : Het domein of subdomein voor de record. Voer & commat; om het record op uw hoofddomein te plaatsen.
    • TTL (Time to Live) : De hoeveelheid tijd die de server in cache moet plaatsen voordat deze wordt vernieuwd. De standaardinstelling is 1 uur.
    • Vlag : Kies een van de beschikbare opties.
      • 0 : Gebruikt voor standaard CAA -records, waarbij de tag issue , issuewild of jodef is .
      • 128 : Gebruikt voor niet-standaard CAA-records, waarbij de tag geen issue , issuewild of jodef is .
    • Tag : Kies een van de beschikbare opties of voer de tag handmatig in.
      • probleem : geeft expliciet toestemming aan één certificeringsinstantie om elk type certificaat uit te geven voor de hostnaam (de waarde die is ingevoerd in het veld Naam ).
      • issuewild : Autoriseert expliciet één certificeringsinstantie om alleen een wildcard -certificaat uit te geven voor de hostnaam (de waarde die is ingevoerd in het veld Naam ).
      • iodef : Specificeert een methode die certificaatautoriteiten kunnen gebruiken om ongeldige certificaataanvragen te rapporteren.
      • Voer de tag handmatig in als de vlag is ingesteld op 128.
        • Tag kan alleen uit letters en cijfers bestaan.
        • Tag moet allemaal in kleine letters zijn, maar is niet expliciet hoofdlettergevoelig.
    • Domein : voer op basis van het tagtype dat je hebt geselecteerd de bijbehorende certificeringsinstantie of URI in. Voer een puntkomma (;) in om te voorkomen dat een CA het bijbehorende certificaattype afgeeft.
      • issue or issuewild : Voer de certificeringsinstantie in die een certificaat voor dit domein mag genereren.
        Alleen interne inhoud : GoDaddy kan certificaten uitgeven voor domeinen wanneer het veld Domein is ingevoerd als godaddy.com of starfieldtech.com .
      • iodef : Voer een volledige URI in om de methode op te geven die certificaatautoriteiten kunnen gebruiken om ongeldige certificaataanvragen te rapporteren, zoalshttps://coolexample.com/path of mailto: jane@coolexample.com .
    • (Optioneel) Parameter toevoegen : Selecteer deze optie om aanvullende specifieke parameters voor uw CAA -record in te voeren.
    • (Optioneel) CAA RDATA : Voer het volledige CAA -record van je SSL -provider in en wij vullen de afzonderlijke velden automatisch in. Of, nadat je de afzonderlijke velden hebt ingevuld, geven we je de volledige CAA -record zodat je deze kunt kopiëren.
  6. (Optioneel) Selecteer Meer records toevoegen om meerdere DNS -records tegelijk toe te voegen. Selecteer als je van gedachten verandertscreenshot van het pictogram voor het verwijderen van een dns -record Verwijderen om records te verwijderen die nog niet zijn opgeslagen.
  7. Selecteer Opslaan om je nieuwe record toe te voegen. Als je meerdere records tegelijk hebt toegevoegd, selecteer je Alle records opslaan .
    • Als je domein domeinbescherming heeft, moet je je identiteit verifiëren. Als je tweestapsverificatie (2VS) ten minste 24 uur is ingeschakeld in je account, voer dan de code in die we je hebben gestuurd via sms of een authenticatie-app. Of voer het eenmalige wachtwoord in dat we hebben gestuurd naar het e-mailadres van de geregistreerde.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.

Verwante stappen

• Als er geen CAA -records op uw domein zijn, is elke certificeringsinstantie gemachtigd om een certificaat voor het domein uit te geven. Als je een enkele lege uitgiftetag invoert, kunnen alle certificaatautoriteiten geen certificaten voor je domein uitgeven.
  • Verwijder een bestaand CAA -record als je dit niet langer nodig hebt.
  • Maak een DNS -sjabloon om snel DNS -records toe te passen op uw domeinen.