Bewerk mijn eigen hostnamen

Als je geregistreerde hostnamen om naamservers voor je domeinnaam te maken, kun je de hosts en hun bijbehorende IP -adressen bewerken. Dit verandert de manier waarop je aangepaste naamservers worden weergegeven en waar ze worden gehost.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domeinnaam in de lijst om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Schuif omlaag naar Aanvullende instellingen en klik op DNS beheren .
    selecteer dns beheren
  4. Schuif omlaag naar Geavanceerde functies en klik op Hostnamen .
    Hostnamen
  5. Klik naast de hostnaam die je wilt bewerken op hetbewerk dns potloodpictogram potloodpictogram.
  6. Breng de gewenste wijzigingen aan en klik op Opslaan .

Opmerking: Als er momenteel domeinnamen zijn die naar deze hostnamen verwijzen, kunt u deze niet verwijderen. Eventuele wijzigingen kunnen van invloed zijn op de werking van deze domeinen. Wees voorzichtig en controleer je instellingen voordat je wijzigingen opslaat.

Het kan tot 48 uur duren voordat alle wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.