Bewerk mijn domeinvermelding

Bewerk de gegevens voor domeinen die je te koop hebt aangeboden door naar je Afternic -account te gaan. Je kunt de status van vermelde domeinen controleren en instellingen bewerken, zoals prijs en Te koop aangeboden landers.

1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Zorg ervoor dat de kolom Te koop wordt weergegeven in je portfoliolijst .
  3. Selecteer de verkoopprijs in de kolom Te koop voor een domein dat momenteel te koop staat.
    • Als je onlangs je domein te koop hebt aangeboden, kun je in behandeling ... selecteren om je vermelding te beheren.
    screenshot van geselecteerde catalogusprijs
  4. Je wordt doorgestuurd naar je Afternic -account. Je moet mogelijk inloggen.
  5. Beheer je domeinvermeldingen in je Afternic -account. Bekijk de Afternic FAQs voor meer informatie.