Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Mijn Yahoo-agenda delen

Als je een openbare Yahoo-agenda hebt, kun je deze delen met bezoekers van je website. Alle updates voor de Yahoo-agenda worden automatisch op je website doorgevoerd. (Je kunt de agenda niet vanaf je website wijzigen, dat moet je doen vanaf je Yahoo-account.)

Het koppelen van de agenda aan je website bestaat uit twee delen. Dit deel legt uit hoe je de benodigde code van je Yahoo -account kunt kopiëren. In het tweede deel wordt uitgelegd hoeEen agenda op mijn website weergeven .

Deze video maakt deel uit van de How-To-serie voor Geavanceerde functionaliteit toevoegen in Webbouwer

1. Meld je aan bij je
Yahoo -account . Zoek Mijn agenda's in de linkerkolom, plaats de cursor op de agenda die je wilt delen, klik op de kleine pijl en selecteer Delen .
Klik op Delen
Opmerking: Zorg ervoor dat de agenda die je selecteert toekomstige evenementen bevat, anders geeft Websites + Marketing aan dat er geen evenementen in de agenda zijn gevonden.
  • Naast Sharing (Delen) selecteer je Enable my public calendar (Mijn openbare agenda inschakelen).
  • Selecteer Links genereren en kopieer de code in het ICS -vak eronder.
    Stel delen in en genereer koppelingen Opmerking: Zorg ervoor dat je de ICS -link gebruikt. Websites + Marketing herkent alleen ICS als een geldige Yahoo -agenda om te importeren.
  • Plak de ICS-link in een tekstdocument en sla dit op. Je hebt deze in de volgende stap hieronder nodig.
  • Klik op Save (Opslaan) om het Yahoo-agendavenster te sluiten.
  • Volgende stap